Spletna stran MELVITA Slovenija uporablja spletne piškotke, da bi vam zagotovili kar najboljšo storitev pri pregledovanju naših spletnih vsebin in naročanju v MELVITINI spletni trgovini. Želite izvedeti več? Z uporabo spletne strani soglašam s piškotki.

Politika zasebnosti

POLITIKA ZASEBNOSTI

 

V nadaljevanju vam predstavljamo Politiko zasebnosti podjetja Stillmark d.o.o., ki v Sloveniji zastopa blagovno znamko Melvita. Politika zasebnosti skupaj z Obvestilom o piškotkih, ki je dostopno na povezavi https://si.melvita.com/obvestilo-o-piskotkih,22,2,13640,184688.htm, velja za podatke, ki jih zbiramo na prodajnih mestih Melvita ali ko uporabljate našo spletno stran www.melvita.si oziroma v drugih primerih, ko pridete v stik z blagovno znamko Melvita. Ta dokument opisuje vrste osebnih podatkov, ki jih zbiramo od svojih strank, in razlaga, kako omenjene podatke uporabljamo, hranimo, razkrivamo, delimo in prenašamo, ter opisuje izbire, ki so na voljo strankam v povezavi z uporabo omenjenih podatkov. Opisuje tudi ukrepe, ki smo jih sprejeli za zaščito varnosti teh podatkov, ter pojasnjuje, kako se lahko obrnete na nas glede naše prakse varstva osebnih podatkov. Prosimo vas, da pozorno preberete našo Politiko zasebnosti, ki vam daje natančen vpogled na področje osebnih podatkov. Če ne želite, da se vaši osebni podatki uporabljajo na način, opisan v tej Politiki zasebnosti, je mogoče, da se na nekatere vaše zahteve ne bomo mogli odzvati. Svetujemo vam, da občasno ponovno preverite našo Politiko zasebnosti, saj boste na ta način obveščeni o morebitnih spremembah.

 

Oseba, ki s privolitvijo odda svoje osebne podatke in vsaj en kontaktni podatek, vstopi v bazo strank Melvita. Članstvo je brezplačno in z njim stranka nima nikakršnih obveznosti.

 

K bazi lahko pristopijo le osebe, starejše od 16 let.

 

Za kakršnakoli vprašanja v zvezi z vašimi osebnimi podatki ali za preklic privolitve nas lahko kontaktirate po elektronski pošti na info@melvita.si ali pisno na naslov Stillmark d.o.o., Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana.

 

1. Upravljavec osebnih podatkov

V okviru blagovne znamke Melvita v Sloveniji je upravljavec osebnih podatkov podjetje Stillmark d.o.o., Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana (identifikacijska številka: SI92701396; matična številka: 5395887), ki je od leta 2001 edini uradni distributer in zastopnik za blagovno znamko Melvita v Sloveniji.

 

2. Kontakt pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov

Upravljavec ima imenovano osebo za varstvo podatkov, s katero lahko stopite v stik po elektronski pošti na info@melvita.si ali pisno po običajni pošti na naslov Stillmark d.o.o., Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana.

 

3. Načini pridobivanja in vrste osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo od vas oziroma sprejemamo na različne načine, npr. tako, da na enem od naših prodajnih mest izpolnite vpisnico za pristop k bazi; tako, da to naredite prek našega spletnega obrazca, prek nagradnih iger, v katerih se boste odločili sodelovati, prek komunikacije z nami po različnih komunikacijskih kanalih in podobno.

 

Vaše osebne podatke lahko v omejenem obsegu zbiramo tudi, ko uporabljate našo spletno stran – tako v primeru, ko po njej zgolj brskate (na podlagi piškotkov, če ste jih sprejeli – o tem si lahko več preberete tukaj), kot tudi, če ste opravili nakup (izpolnili podatke, zahtevane v spletni trgovini).

 

Vaše osebne podatke lahko pridobivamo tudi prek družbenih omrežij in drugih marketinških orodij, kadar na njih javno objavljate svoj e-naslov, skladno z njihovimi politikami zasebnosti, ki predvidevajo neposredno trženje na vaš e-naslov.

 

4. Katere osebne podatke zbiramo, za kakšne namene, in na kakšni pravni podlagi

 

1. Za namene pošiljanja obvestil in trženjskih aktivnosti za blagovno znamko Melvita o vas zbiramo naslednje podatke: ime in priimek, naslov in poštno številko s krajem, datum rojstva, mobilno številko, elektronski naslov in spol.

 

Marketinška obvestila vam bomo pošiljali na podlagi vaše privolitve. Če ste že naš kupec in niste ob nakupu ali kdaj kasneje izrecno odklonili pošiljanja tovrstnih obvestil, pa vam lahko obvestila pošiljamo na podlagi zakona (v času posodobitve te politike zasebnosti je to 158/II člen ZEKom-1).

 

Od prejemanja navedenih obvestil se lahko kadarkoli odjavite skladno z navodili za odjavo v posameznih prejetih obvestilih.

 

Če ste ob prijavi na novice označili, da želite obvestila prejemati na mobilno številko, vam bomo obvestila pošiljali tako po običajnih SMS-sporočilih, kot tudi prek drugih aplikacij, kot so Viber ali WhatsApp. Če ste nam ob pristopu k bazi zaupali tudi svoj datum rojstva, bomo ta podatek uporabili za to, da vam ob vašem rojstnem dnevu lahko ponudimo ugodnost.

 

2. Za namene prodaje izdelkov v naši spletni trgovini kot tudi za namene izpolnjevanja naših obveznosti in pravic iz tega naslova o vas zbiramo naslednje podatke: ime in priimek, naslov in poštno številko s krajem, datum rojstva, mobilno številko, elektronski naslov in spol, številka naročila, datum naročila, način plačila, naslov plačnika, naslov za dostavo, vaše posredovana mnenja oziroma izkušnje, če jih boste posredovali (mnenja in izkušnje lahko objavimo na družbenih omrežjih in v naših obvestilih), podatke o nakupih in transakcijah (vrsta in število kupljenih in vrnjenih izdelkov, datum nakupa).

 

V tem primeru vaše osebne podatke zbiramo za izvajanje pogodbe, katere pogodbena stranka ste vi kot posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ali za izvajanje ukrepov na vašo zahtevo pred sklenitvijo pogodbe, v redkih primerih pa tudi na podlagi naših lastnih zakonitih interesov (npr. zaradi zavarovanja naših pravnih interesov, uveljavljanja pravnih zahtevkov, iz naslova zmanjševanja ali preprečevanja nastanka škode ipd.).

 

3. Za namene neposrednega komuniciranja z vami o vas zbiramo osnovne osebne podatke, kot so ime, priimek, naslov, e-naslov, telefonska številka, kot tudi podatke iz naslova podpore strankam (vprašanja, odgovori in podatki, ki nam jih posredujete v tem kontekstu), vaše fotografije, videoposnetke in komentarje, ki nam jih sami pošljete ali jih objavite; podatke z družbenih omrežij, ki nam jih posredujete s prijavo na spletni strani prek družbenih omrežij oziroma z interakcijo prek Facebook ali Instagram strani Melvita Slovenija;vaše osebne podatke, ki nam jih posredujete z namenom svetovanja ali izvedbe nakupa v vašem imenu po telefonu s klicem na telefonsko številko 030 304 103 (kot so ime, priimek, telefonska številka, naslov za dostavo in drugi podatki, potrebni za izvedbo nakupa po telefonu), pri čemer se telefonski klic ne snema; vašo telefonsko številko (z izjemo plačljivih komercialnih številk ali številk izven Slovenije), na katero vam vrnemo nedogovorjeni klic na številko 030 304 103 – v tem primeru vaše številke ne hranimo in jo uporabimo izključno za povratni klic; druge podatke, ki nam jih posredujete v kontekstu svojega samoiniciativnega povpraševanja (npr. stanje vaše kože, starost ipd., ko iščete ustrezne izdelke), oziroma podatke, ki nam jih posredujete in se nanašajo na obdelavo vašega povpraševanja, reklamacije in drugih zahtevkov. Te podatke potrebujemo samo v času razreševanja vašega zahtevka in jih ne hranimo.

 

Vaše, v tej točki navedene, osebne podatke bomo obdelovali na podlagi našega zakonitega interesa (sledljivost vsebine komunikacije in izboljšanje naše ponudbe). Če želite, lahko komunikacijo z nami kadarkoli prekinete in tudi zahtevate izbris svojih osebnih podatkov. V nasprotnem primeru bomo vaše podatke hranili do izpolnitve namena, zaradi katerega so bili zbrani, praviloma do zaključka komunikacije oz. razrešitve vseh medsebojno odprtih zadev.

 

5. Obdelava na podlagi zakona in pogodbenih odnosov

V primeru, ko je zagotovitev osebnih podatkov pogodbena obveznost, obveznost, ki je potrebna za sklenitev in izvajanje pogodbe z upravljavcem (npr. nakup v spletni trgovini), ali zakonska obveznost, morate zagotoviti osebne podatke; v primeru, da osebnih podatkov ne zagotovite, z upravljavcem ne morete skleniti pogodbe, prav tako vam upravljavec ne more izvesti storitev oziroma dobaviti produktov po pogodbi, saj nima potrebnih podatkov za izvedbo pogodbe.

 

6. Obrazložitev zakonitih interesov upravljavca

Kot izhaja iz točke 4 te Politike zasebnosti, upravljavec o vas zbira osebne podatke tudi na podlagi lastnega zakonitega interesa, razen kadar nad takimi njegovimi interesi prevladajo vaši interesi ali temeljne pravice in svoboščine.

 

V primeru uporabe zakonitega interesa je upravljavec opravil presojo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov.

 

Primer zakonitega interesa upravljavca je npr. preverjanje identitete v izogib goljufijam – četudi ne želite, da se vaši osebni podatki obdelujejo, bomo vašo identiteto preverili zato, da zaščitimo sebe kot tudi druge uporabnike naših storitev pred morebitnimi goljufijami.

 

7. Spletna stran in spletna trgovina

Ob vašem obisku spletne strani www.melvita.si zbiramo določene podatke in sledimo vašim dejavnostim na spletu z namenom zagotavljanja delovanja, kakovosti in spremljanja splošnih statističnih informacij. Beležimo tudi podatke, povezane z vašo napravo in vašim operacijskim sistemom, vašim naslovom IP, spletnimi stranmi ali oglasi, ki jih vidite, podrobnostmi o vaših obiskih naših spletnih vsebin in družbenih omrežij, oglaševalskimi ali podobnimi identifikatorji ter vašimi spletnimi dejanji. Ti podatki so zbrani na avtomatizirane načine, kot so piškotki, piškotki tretjih oseb, spletni strežniki, slikovne pike in spletne oznake, in z demografskimi sredstvi, povezanimi s področji zanimanja in vsebinami, ko vizualizirate naše vsebine, uporabljate naše aplikacije, družbena omrežja, se obrnete na nas na kakršenkoli način ali z aplikacijo, odprete e-poštna sporočila, ki vam jih pošljemo ali jih v našem imenu pošljejo tretje osebe, in ko obiščete spletne strani ali omrežja tretjih oseb, na katerih so prikazani naši oglasi. Vzpostavimo lahko povezave med podatki, ki smo jih zbrali na avtomatizirane načine, kot so vaši podatki in vaša zgodovina brskanja, in drugimi z vami povezanimi podatki, ki smo jih pridobili.

 

Za nakup v naši spletni trgovini potrebujemo vaše osebne podatke, pri čemer izvajamo vse potrebne ukrepe za varovanje zaupnosti osebnih podatkov. Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne razkrivamo tretjim osebam, razen za namen potrditve veljavnosti nakupa s plačilno kartico in dostave izdelkov. Svoje osebne podatke si lahko ogledate, jih spreminjate ali zahtevate njihov izbris po elektronski pošti na info@melvita.si. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

 

a) Spletni piškotki

Med osebne podatke se štejejo tudi spletni piškotki. Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Načeloma piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov, vendar se lahko uporabljajo za vpogled v uporabniške nastavitve in druge podatke, vezane na vaše pretekle aktivnosti na spletni strani. Če v svojem računalniku izklopite piškotke, nakupa v spletni trgovini ne bo mogoče opraviti. Spletna stran Melvita Slovenija www.melvita.si uporablja spletne piškotke za zagotavljanje kar najboljše storitve pri pregledovanju spletnih vsebin in naročanju v Melvitini spletni trgovini ter za zagotavljanje varnosti in nemotenega delovanja spletne strani. Večino podstrani v naši spletni trgovini lahko obiščete, ne da bi morali razkriti svoje osebne podatke, na primer svoje ime, naslov in e-poštni naslov. Kljub temu pa nekatere informacije pridobimo samodejno z uporabo piškotkov in spletnih signalov (»pixel tags«), standardnih orodij v spletni industriji. Uporaba piškotkov in spletnih signalov nam omogoča, da prepoznamo vaš naslov IP, vrsto brskalnika, ki ga uporabljate, in vašo splošno aktivnost na spletu. Več o uporabi piškotkov na naši spletni strani si lahko preberete v Obvestilu o piškotkih, ki je na voljo na povezavi https://si.melvita.com/obvestilo-o-piskotkih,22,2,13640,184688.htm.

 

b) Povezave do tujih spletnih strani in družbena omrežja

S spletne strani www.melvita.si vodi nekaj povezav na druge spletne strani. Obiskovalec se mora zavedati in sprejeti, da imajo te spletne strani lastne politike zasebnosti, za katere podjetje Stillmark d.o.o. ne odgovarja in ki so neodvisne od politike zasebnosti podjetja Stillmark d.o.o. Prav tako obstaja možnost, da se v spletno trgovino Melvita Slovenija prijavite prek Facebooka ali Googla. V tem primeru z nami delite podatke s svojega osebnega profila, zato vam svetujemo, da se zaradi varnosti vaših osebnih podatkov seznanite s politiko zasebnosti teh omrežij.

 

Nekatera naša spletna mesta in aplikacije uporabnikom omogočajo objavo lastnih vsebin. Vedite, da so vse vsebine, objavljene na naših družbenih omrežjih, vidne javnosti, zato bodite pozorni glede objavljanja določenih osebnih podatkov na teh omrežjih, kot so finančni podatki, vaš naslov in kakršnekoli zdravstvene težave. Nismo odgovorni za dejanja drugih oseb, če na katerikoli od naših platform družbenega omrežja objavite svoje osebne podatke. Pridržujemo si pravico do upravljanja komentarjev.

 

Prav tako lahko podjetje Stillmark d.o.o. prek najetih omrežij za zakup oglasnega prostora, kot so iskalniki (npr. Google) in družbena omrežja (npr. Facebook in Instagram), izvaja ciljano oglaševanje blagovne znamke Melvita na podlagi demografskih, interesnih in kontekstualnih parametrov ali obiska spletne strani www.melvita.si. Ta omrežja uporabljajo informacije o vaši spletni dejavnosti bodisi ločeno bodisi v kombinaciji z drugimi informacijami, ki so pomembne za oglaševalske namene, z namenom, da vam prikažejo oglase, prilagojene vašim interesom.

 

Dobavitelji aplikacij, orodij, pripomočkov in vtičnikov tretjih oseb na naših spletnih mestih in v aplikacijah ter spletna mesta in omrežja tretjih oseb, na katerih so prikazani naši oglasi (kot so oglaševalska omrežja, partnerji za digitalno oglaševanje in platforme družbenih medijev), lahko prav tako uporabljajo avtomatizirane načine in demografske načine, povezane s področji zanimanja in konteksta, za zbiranje z vami povezanih podatkov, kot so vaše interakcije s temi funkcijami, ob tem pa sledijo vaši dejavnosti na spletu, nenehno in prek spletnih mest tretjih oseb. Te podatke zbirajo neposredno dobavitelji, ki so tretje osebe (poleg podatkov, ki jih zbiramo sami), zanje pa se uporabljajo njihovi pravilniki. Če to dovoljuje veljavna zakonodaja, nismo odgovorni za prakse teh tretjih oseb in dobaviteljev.

 

c) Vsebine, ki jih ustvarjate sami

Uporabniki lahko na spletni strani www.melvita.si oddajo mnenja o izdelkih. Pri tem se ob javni objavi mnenja navede tudi vaše ime in kraj. To sicer še ne omogoča identifikacije stranke, kljub temu pa morate upoštevati, da je objava mnenja samoiniciativno dejanje in zanj sprejemate vso odgovornost. Zavedati se morate, da bo mnenje javno objavljeno na naši spletni strani in po potrebi za namene trženja objavljeno na Facebook ali Instagram strani Melvita Slovenija.

 

Poleg zgoraj navedenih možnosti pridobivanja podatkov, ki so posledica delovanja spletne strani, vaše osebne podatke pridobimo samo prek vašega aktivnega povpraševanja ali naročil (npr. pošiljanje elektronske pošte na info@melvita.si ali E.Trgovina@melvita.si, ob spletnem naročilu, vaše posredovanje posebnih zahtev glede izdelkov ipd.).

 

8. Kategorije uporabnikov vaših osebnih podatkov

Do osebnih podatkov imajo dostop izključno pooblaščeni zaposleni v podjetju Stillmark d.o.o., ki osebne podatke potrebujejo za izvajanje namenov, navedenih pod 4. točko, in pooblaščeni pogodbeni podizvajalci, ki podjetju Stillmark d.o.o. zagotavljajo tehnično ali strokovno podporo pri obdelavi osebnih podatkov. To so:

 

· izdelovalci in vzdrževalci spletnih vmesnikov in aplikacij za obdelavo osebnih podatkov;

· vzdrževalci spletne strani in informacijskih storitev;

· razvijalci in uvajalci programskih rešitev;

· ponudniki vmesnikov za pošiljanje e-pošte in SMS-sporočil;

· izvajalci spletnega oglaševanja (na Googlu, Facebooku, Instagramu idr.);

· tiskarji;

· dostavne službe;

· državni organi ali druge pravne osebe, ko za to obstaja zakonita obveza.

 

Z vsemi pooblaščenimi pogodbenimi podizvajalci je sklenjena pogodba o Obdelovanju in zaščiti osebnih podatkov, ki s strani podizvajalcev zagotavlja enako mero zaščite, kakršno zagotavlja podjetje Stillmark d.o.o. samo.

 

9. Prenos vaših osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne iznašamo izven EU.

                                           

10. Vaše pravice

S pisno zahtevo, poslano na spodaj opisani način, lahko posameznik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim ter zahteva prenos podatkov.

 

Zahteva za uveljavitev posamezne pravice mora biti obrazložena, v njej mora posameznik navesti razlog za uveljavljanje posamezne pravice ter navesti, katero pravico uveljavlja. Zahteva mora biti podpisana. Anonimnih zahtev upravljavec ne obravnava. V kolikor upravljavec dvomi o identiteti posameznika, ki naj bi vložil zahtevo za uveljavljanje posamezne pravice, lahko upravljavec od posameznika zahteva, da svojo identiteto dodatno izkaže oziroma utemelji (tudi z vpogledom v osebni dokument posameznika).

 

Lažne zahteve ali zahteve, podane z namenom očitnega nagajanja, lahko upravljavec prijavi pristojnim nadzornim organom in/ali organom pregona.

 

Zahtevek za dopolnitev, popravek, posodobitev, prenehanje uporabe ali popolni izbris vaših osebnih podatkov lahko oddate na naslednje načine, pri čemer morate jasno navesti vsebino svojega zahtevka:

· pošljete jasen pisni zahtevek po elektronski pošti na info@melvita.si;

· pošljete jasen pisni zahtevek po navadni pošti na naslov Stillmark d.o.o., Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana s pripisom »Melvita«;

· izpolnite izpisno izjavo v katerikoli trgovini Melvita v Sloveniji;

· za odjavo od e-novic v e-novičniku kliknete na povezavo na dnu e-novičnika;

· za odjavo od SMS-obvestil pošljite SMS z besedilom MELVITA STOP na 4246 (pri tem se vsak poslani SMS/MMS obračuna po ceniku vašega operaterja).

 

Obdelava vaše zahteve za popravek ali preklic lahko traja nekaj dni, možno pa je tudi, da boste ta čas še naprej prejemali promocijska in trženjska e-poštna sporočila, pošto ali SMS-obvestila. Vaša zavrnitev prejemanja sporočil neposrednega trženja nam ne preprečuje pošiljanja drugih vrst nepromocijskih sporočil, kot so e-poštna potrdila transakcij.

 

Informacija o pravici do preklica privolitve, kadar obdelava temelji na privolitvi: Privolitev lahko kadar koli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

 

Informacija o pravici do vložitve pritožbe pri nadzornem organu: Pritožbo lahko podate Informacijskemu pooblaščencu (naslov: Dunajska 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si telefon: 012309730, spletna stran: www.ip-rs.si).

 

11. Varnost osebnih podatkov

Podjetje Stillmark d.o.o. je sprejelo številne tehnične in organizacijske ukrepe, s katerimi poskušamo zagotoviti največjo možno mero tehnične in vsebinske varnosti osebnih podatkov ter zaščito pred nenamernim ali neprostovoljnim uničenjem, nenamerno izgubo, spreminjanjem ali kakršnimkoli nepooblaščenim razkritjem, dostopom ali uporabo. Prizadevamo si, da so vsi procesi v povezavi z osebnimi podatki transparentni in potrošniku jasno predstavljeni.

 

Prav tako s pogodbo zahtevamo, da enako ravnajo pooblaščeni pogodbeni podizvajalci, ki pridejo v stik z osebnimi podatki. Prav tako se zavzemamo za varnost podatkov, ki nam jih posredujete prek spleta, ker pa se lahko zgodi, da pretok informacij prek spleta ni povsem varen zaradi dejavnikov, na katere nimamo vpliva, smo vas dolžni obvestiti, da vam ne moremo zagotoviti popolne varnosti osebnih podatkov, ki nam jih pošljete prek spletnih obrazcev, zato vsako tako pošiljanje opravite na svojo odgovornost.

 

12. Obdobje hrambe osebnih podatkov

Upravljavec bo hranil vaše osebne podatke le toliko časa, dokler bo to potrebno za uresničitev namena (npr. podatki, ki jih upravljavec obdeluje na podlagi zakonitega interesa), zaradi katerega so bili osebni podatki zbrani in nadalje obdelovani. Tiste osebne podatke, ki jih upravljavec obdeluje na podlagi zakona, upravljavec hrani za obdobje, ki ga predpisuje zakon oziroma, če zakon ne predpisuje obdobja hrambe, do izpolnitve namena, za katerega so bili zbrani.

 

Tiste osebne podatke, ki jih upravljavec obdeluje zaradi izvedbe pogodbenega odnosa s posameznikom, upravljavec hrani za obdobje, ki je potrebno za izvršitev pogodbe in še 5 let po njenem prenehanju, razen v primerih, ko pride med vami in upravljavcem do spora v zvezi s pogodbo. V takem primeru upravljavec hrani podatke še 5 let po pravnomočnosti sodne ali arbitražne odločbe ali poravnave ali, če sodnega spora ni bilo, 5 let od dneva mirne rešitve spora.

 

Tiste osebne podatke, ki jih upravljavec obdeluje na podlagi osebne privolite posameznika, upravljavec hrani trajno, do preklica te privolitve s strani posameznika oz. zahteve po prekinitvi obdelave. Upravljavec take podatke izbriše še pred preklicem le, kadar je že dosežen namen obdelave osebnih podatkov ali če tako določa zakon.

 

Po preteku obdobja hrambe upravljavec osebne podatke učinkovito in trajno izbriše ali anonimizira, tako da jih ni več mogoče povezati z določenim posameznikom.

 

Pridržujemo si pravico, da lahko brez obvestila iz baz in evidenc izbrišemo vse podatke, za katere obstaja utemeljen sum, da so neresnični ali lažni.

 

13. Spremljajte in kontaktirajte nas

To Politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo z namenom, da jo uskladimo s spremembami naših praks v zvezi z obdelavo osebnih podatkov. O teh spremembah vas bomo obvestili, vključno z njihovim datumom začetka veljavnosti. Če boste še naprej uporabljali spletno stran, potem ko te spremembe začnejo veljati, bo vaša nadaljnja uporaba spletne strani pomenila, da ste te spremembe sprejeli.

 

Če želite, da posodobimo podatke, ki jih imamo o vas, ali vaše preference, zlasti če želite, da vas odstranimo z naših seznamov prejemnikov, če želite umakniti svojo privolitev, če želite ugovarjati obdelavi vaših podatkov ali če imate vprašanja glede varstva vaših osebnih podatkov, se obrnite na nas tako, da nam pišete na naslednji e-poštni naslov: info@melvita.si ali z navadno pošto na naslednji naslov:

Stillmark d.o.o.

Slovenska cesta 56

1000 Ljubljana

s pripisom »Vprašanje za Melvito«


Politika zasebnosti podjetja Stillmark d.o.o. stopi v veljavo 25. 5. 2018. Posodobitev 22. 7. 2021.